Dr. Oetker High Protein Muesli Čokolada i orašasto voće 400 g

Dr. Oetker High Protein Muesli Čokolada I Orašasto Voće 400 G

5,57 €/kom

Cijena za j.m.: 13,93 €/kg

High Protein Muesli čokolada i orašasto voće. Bilo za ugodan početak dana ili mali međuobrok: visokoproteinski muesli čokolada i orašasto voće ukusna su kombinacija hranjivih pahuljica, fine čokolade i hrskavih lješnjaka i badema. S 30% proteina, visokim udjelom vlakana i magnezijem, čokoladno-hrskavi muesli savršeno se uklapaju u kontekst svjesne prehrane i aktivnog načina života.


Opis proizvoda

ProizvođačDr. August Oetker Nahrungsmittel KG, 33547 Bielefeld, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandDr. Oetker

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.754/420
Masti (g)19
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,9
Ugljikohidrati (g)25
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)30
Sol (g)0,21

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.