Tommy - Dućan na dlanu!

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi 340 g

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi 340 G

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 15,62 €/kg

Pizza s bogatim nadjevom od mozzarelle, edamca, ementalera plavog sira na hrskavom, tankom tijestu, brzo smrznuta.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na -18°C. Nakon odmrzavanja ne zamrzavati ponovo. Najbolje upotrijebiti do kraja: datum i broj lota nalaze se na bočnoj strani kutije.
Upute za upotrebu/pripremuPrethodno zagrijte pećnicu. Držati smrznuto sve do trenutka pečenja. Ukloniti plastičnu foliju. Smrznutu pizzu pecite na rešetki u donjoj trećini pećnice 10-12 minuta. Pripazite da je proizvod temeljito kuhan prije konzumacije.
BrandDr. Oetker

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.050/251
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,5
Ugljikohidrati (g)24
od kojih šećeri (g)2,8
Bjelančevine (g)11
Sol (g)1

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.