Tommy - Dućan na dlanu!

Duck Aqua Blue 4in1 osvježivač WC školjke Mystical Lagoon 72 g

Duck Aqua Blue 4in1 Osvježivač WC Školjke Mystical Lagoon 72 G

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 49,86 €/kg
Osvježivač za WC školjku koji ima 4 funkcije: pomaže u sprečavanju kamenca, boji vodu u plavo te čisti i ostavlja površinu WC školjke blistavom i uklanja neugodne mirise osvježavajući je prilikom svakog ispiranja.

Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l., P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuOdmotajte kukicu i pričvrstite košaricu uz rub WC školjke na mjesto gdje ju mlaz vode može aktivirati.
BrandDuck

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.