Dukat Alpsko trajno mlijeko 1,5 % m.m. 1 L

Dukat Alpsko Trajno Mlijeko 1,5 % M.m. 1 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/l

Alpsko mleko od 1967. godine oduševljava potrošače prepoznatljivom kvalitetom i jedinstvenim okusom pravog alpskog mlijeka.


Opis proizvoda

ProizvođačLjubljanske mlekarne d.o.o., Tolstojeva 63, Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAlpsko
Neto količina1.000 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)192/46
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)4,7
od kojih šećeri (g)4,7
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.