Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat B.Aktiv LGG Super Smoothie jogurt kurkuma ananas banana i naranča 330 g

Dukat B.Aktiv LGG Super Smoothie Jogurt Kurkuma Ananas Banana I Naranča 330 G

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 5,00 €/kg

b.Aktiv LGG Super Smoothie s kurkumom, prvi je mliječni smoothie na tržištu sa super sastojcima, a sadrži i visokovrijednu kulturu LGG® (Lactobacillus rhamnosus), vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te antioksidans vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
b.Aktiv LGG Super Smoothie s kurkumom spoj je najpopularnijeg funkcionalnog jogurta na tržištu, sočnih komadića ananasa, banane i naranče i kurkume.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandB.Aktiv
Neto količina330 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)289/68
Masti (g)1,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,8
Ugljikohidrati (g)11,8
od kojih šećeri (g)11,3
Bjelančevine (g)2,7
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.