Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat jogurt voćni 1 kg

Dukat Jogurt Voćni 1 Kg

2,45 €/kom

Cijena za j.m.: 2,45 €/kg

Dukat voćni jogurt, okus jagoda, bogat je najfinijim komadićima jagoda te je zdrav i ukusan međuobrok. Osim što oduševljava svojim okusom, Dukat voćni jogurt okusa jagode vrijedan je izvor bjelančevina, kalcija i jogurtnih kultura i hranjivo osvježenje u bilo koje doba dana.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C. Nakon otvaranja držati u hladnjaku u uspravnom položaju i poželjno konzumirati u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)235/55
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)11
od kojih šećeri (g)9,4
Bjelančevine (g)1,5
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.