Dukat Mlijeko u prahu 25%, 1 kg

Dukat Mlijeko U Prahu 25%, 1 Kg

8,19 €/kom

Cijena za j.m.: 8,19 €/kg

Dukat mlijeko u prahu nezaobilazan je sastojak mnogih kolača, slastica i pekarskih proizvoda koje rado pripremamo kod kuće.


Opis proizvoda

ProizvođačDukat d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i zračnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa jednu litru mlijeka potrebno je 125 g punomasnog mlijeka u prahu. Mlijeko u prahu razmutiti u malo mlake vode, zatim dodati ostalu količinu vode do zapremnine od 1 litre i prokuhati. Rekonstituirano mlijeko sadrži najmanje 3,2% mliječne masti. Nije namijenjeno za prehranu dojenčadi ispod 12 mjeseci starosti!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.050/490
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,5
Ugljikohidrati (g)38
od kojih šećeri (g)38
Bjelančevine (g)26
Sol (g)0,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.