Tommy - Dućan na dlanu!

Duracell alkalna baterija basic poluamerican,LR14, K2 MN 1400 2 kom

Duracell Alkalna Baterija Basic Poluamerican,LR14, K2 MN 1400 2 Kom

6,29 €/kom

Cijena za j.m.: 6,29 €/kom
Duracell baterije pružaju dugotrajnu snagu. Baterije su visokokvalitetne i izdržljive te prikladne za svakodnevnu upotrebu.
veličina C (50 x 26,2 mm)
namjena: ručne lampe, medicinski uređaji, alarm za dim, uređaji za daljinsko upravljanje

Opis proizvoda

ProizvođačDuracel Batteries BVBA, Nijverheidslaan 7, 3200 Aarschot, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
BrandDuracell
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.