Tommy - Dućan na dlanu!

Durex Prezervativi Classic 3 kom

Durex Prezervativi Classic 3 Kom

3,35 €/kom

Cijena za j.m.: 1,12 €/kom

Classic Durex kondomi osiguravaju sigurnost i pouzdanost od 1929. Ovi kondomi od lateksa lako se stavljaju i ugodni su. Elektronički su ispitani i pružaju vam osjećaj nevjerojatno ugode. Dermatološki su ispitani i osiguravaju vam zaštitu koju i očekujete od Durex kondoma.


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckister Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, UK.
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuKondom upotrijebiti samo jednom. Koristite kondom pri svakom spolnom odnosu jer time značajno smanjujete vjerojatnost zaraze spolno prenosivim bolestima te neplanirane trudnoće.
BrandDurex

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.