Tommy - Dućan na dlanu!

Durex Prezervativi Extra Safe 3 kom

Durex Prezervativi Extra Safe 3 Kom

3,35 €/kom

Cijena za j.m.: 1,12 €/kom

Durex Extra Safe kondomi omogućit će vam maksimalnu zaštitu tijekom seksa. Napravljeni su od debljeg lateksa i dodatno je lubriciran što vam daje osjećaj ugode. Elektronički je testiran. Ima ugodan miris.


Opis proizvoda

ProizvođačRB NL Brands B.V, Schiphol Boulevard 207, 1118 BH Schiphol, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Upute za upotrebu/pripremuKondom upotrijebiti samo jednom. Koristite kondom pri svakom spolnom odnosu jer time značajno smanjujete vjerojatnost zaraze spolno prenosivim bolestima te neplanirane trudnoće.
BrandDurex

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.