Tommy - Dućan na dlanu!

Orgula Ekstra djevičansko maslinovo ulje 1 L

Orgula Ekstra Djevičansko Maslinovo Ulje 1 L

16,49 €/kom

Cijena za j.m.: 16,49 €/l

Ekstra djevičansko maslinovo ulje srednje intenzivnog mirisa i okusa po zelenom plodu masline, jabuci i travi,povrću, ujednačene srednje intenzivne gorčine i pikantnosti u okusu.


Opis proizvoda

ProizvođačOrgula grupa d.o.o., Stinice 12, 21000 Split
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom mjestu i temperaturi do 22 °C.
BrandOrgula

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.367/819
Masti (g)91
od kojih zasićene masne kiseline (g)12,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.