Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje 1 L

Zvijezda Ekstra Djevičansko Maslinovo Ulje 1 L

16,99 €/kom

Cijena za j.m.: 16,99 €/l

Visoko kvalitetno ulje dobiveno izravno iz ploda masline. Pikant i gorak okus


Opis proizvoda

ProizvođačPuni: ZVIJEZDA plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb.
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu. Pri nižim temperaturama ulje postaje mutno i gusto, što ne utječe na njegovu kvalitetu.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.367/819
Masti (g)91
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.