Elmex Sensitive Pasta za zube 75 mL

Elmex Sensitive Pasta Za Zube 75 ML

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 59,87 €/l

Elmex® Sensitive pasta za zube posebno je razvijena za njegu osjetljivih zuba i zaštitu izloženih zubnih vratova. Ključni sastojak aminfluorid formira zaštitni sloj na dentinu, odbija bolne podražaje i štiti izložene zubne vratove od karijesa. Elmex® Sensitive pasta za zube namijenjena je osobama s preosjetljivim zubima i izloženim zubnim vratovima, a nježno čisti zahvaljujući posebnom abrazivnom sredstvu kako ne bi oštetila mekani zubni vrat.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.oal. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
BrandElmex
Neto količina75 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.