Red Bull sugarfree 250 ml

Red Bull Sugarfree 250 Ml

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 6,76 €/l
Gazirano i osvježavajuće bezalkoholno piće bez šećera, sa sladilima, s kofeinom i taurinom. Visoki sadržaj kofeina. Pasterizirano.Cijenjen diljem svijeta među vrhunskim sportašima, studentima i svima koji obavljaju zahtjevne poslove, kao i prilikom dugih vožnji.

Opis proizvoda

ProizvođačRed Bull GmbH, Am Brunnen 1, 5330 Fuschl am See, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandRed Bull
Neto količina250 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)13/3
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.