Napitak Monster Mango Loco 0,5 L

Napitak Monster Mango Loco 0,5 L

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 3,58 €/l

Gazirano osvježavajuće bezalkoholno energetsko piće s voćnim sokom (od više vrsta soka min.15%), taurinom, ekstraktom ginsenga, kofeinom, l-karnitinom, inozitolom i dodanim B vitaminima.


Opis proizvoda

ProizvođačZa Monster Energy Limited, South Bank HouseBarrow Street, Dublin 4, Irska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i sunčeva svjetla.
BrandMonster

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)211/49
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)12
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.