Red bull Energetsko piće 4x0,25 L

Red Bull Energetsko Piće 4x0,25 L

6,29 €/kom

Cijena za j.m.: 6,29 €/l
Gazirano osvježavajuće bezalkoholno energijsko piće.

Opis proizvoda

ProizvođačRed Bull GmbH, Am Brunnen 1, 5330 Fuschl am See, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuNe preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama (32 mg/100 ml). Konzumirati umjereno. Poslužite ledeno hladno.
BrandRed bull

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)195/46
Ugljikohidrati (g)11
od kojih šećeri (g)11
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.