Eveready baterije AAA/R3 4 kom

Eveready Baterije AAA/R3 4 Kom

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 0,40 €/kom

Baterije Eveready omogućuju vam lako napajanje svih vaših uređaja, osiguravajući da mogu trajati dulje bez loših performansi. Izrađene od ugljičnog cinka, ove baterije ne sadrže kadmij i živu, osiguravajući da nisu toksične i ekološki prihvatljive. AAA baterija omogućuje vam napajanje niza različitih uređaja, uključujući baklje, igračke, radio stanice i satove. Ove pouzdane baterije valjaju i do 3 godine nakon ispisanog datuma.


Opis proizvoda

ProizvođačEnergizer Trading Limited, Sword House, Totteridge road, High Wycombe HP13 6DG, Ujedinjeno Kraljevstvo
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandFilir
Neto količina4 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.