Monini Classico Ekstra djevičansko maslinovo ulje 1 l

Monini Classico Ekstra Djevičansko Maslinovo Ulje 1 L

16,99 €/kom

Cijena za j.m.: 16,99 €/l

Od 1920. obitelj Monini posvećena je proizvodnji i izboru ekstra djevičanskog maslinovog ulja s tipičnim talijanskom strasti onih koji vole dobro i rade brižno. Classico dolazi od odabranih ulja, dobivenih od maslina u punini zrelosti, koje mu daju snažan, harmoničan i savršeno uravnotežen karakter.


Opis proizvoda

ProizvođačMonini S.p.A.-S.S. FlaminiaKm. 129-06049 Spoleto, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu. Čuvati od direktna svjetla ili topline.
BrandMonini

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.404/828
Masti (g)92
od kojih zasićene masne kiseline (g)14

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.