Fa dezodorans Pink Passion 50 ml
%

Fa Dezodorans Pink Passion 50 Ml

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 59,80 €/l

Akcija traje do 15.06.2024.

NC 30 dana: 3,99 €/kom

Osjećaj se fantastično uz Fa! Otkrij zadivljujući slatki miris ruže uz Fa Pink Passion roll-on. Fa Pink Passion je antiperspirant koji štiti od znojenja i neugodnih mirisa do 48 sati. Veganska formula bez alkohola osigurava svježinu, a miris ruže zadovoljava tvoja osjetila u svakom trenutku.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti u tankom sloju na čistu kožu pazuha.
BrandFa

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.