Tommy - Dućan na dlanu!

Fackelmann set za sol i papar

Fackelmann Set Za Sol I Papar

1,06 €/kom

Cijena za j.m.: 1,06 €/kom
Fackelmann set za sol i papar sastoji se od stabilnog, izduženog staklenog kućišta sa rupicama i poklopcem od bijele plastike. Rupice daju optimalnu količinu soli ili papra pri uporabi. Praktični preklopni poklopac sprječava prodiranje vlage i onemogućuje ljepljivost otvora. Zahvaljujući prozirnoj bočici, ne postoji opasnost slučajne zamjene sa drugim začinima. Flašica je visoka oko 8 cm i ima kapacitet punjenja do 45 ml začina.

Opis proizvoda

ProizvođačFackelmann GmbH + Co. KG, Sebastian-Fackelmann-str. 6, 91217 Hersbruck, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandFackelmann
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.