Podravka feferoni ljuti staklenka 310 g

Podravka Feferoni Ljuti Staklenka 310 G

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 16,19 €/kg
Uvijek dostupne, praktične za uporabu i pripremljene prema pouzdanom Podravka receptu, vašim će jelima osigurati željeni ugriz pikantnog zadovoljstva!

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 10 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNakon otvaranja izvaditi pritiskivač plodova.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)133/32
Masti (g)1,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)1,2
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)1
Kalcij (mg)1
Kalcij PU (%)0,125

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.