Tommy - Dućan na dlanu!

Ferrero Rocher Diamant 300 g

Ferrero Rocher Diamant 300 G

10,59 €/kom

Cijena za j.m.: 35,30 €/kg
Vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom i komadićima lješnjaka, punjen kremom (40,5%) i cijelim lješnjakom.

Opis proizvoda

ProizvođačFerrero Ohg mbH, Rheinstrasse 12, 35260 Stadtallendorf, Njemačka
BrandFerrero Rocher
Neto količina300 g
Sastojci/sastavmliječna čokolada (30%), šećer, kakao-maslac, kakao-masa, obrano mlijeko u prahu.Emulgator: lecitini (soja), vanilin. Lješnjaci (28,5%), šećer, palmino ulje, pšenično brašno, sirutka u prahu, kakao-prah sa smanjenim sadržajem masti. Sredstva za dizanje tijesta (natrijum-hidrogenkarbonat), kuhinjska sol, vanilin.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.506/603
Masti (g)42,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)14,1
Ugljikohidrati (g)44,4
od kojih šećeri (g)39,9
Bjelančevine (g)8,2
Sol (g)0,153

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.