Tommy - Dućan na dlanu!

Ferrero Rocher Diamant 50 g

Ferrero Rocher Diamant 50 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 31,80 €/kg

Ferrero Rocher jedinstvenog je i ukusnog okusa: cijeli lješnjak uronjen u nježni kremasti nadjev, unutar hrskave kuglice oblatni, prekriven slojem čokolade s komadićima lješnjaka. Svaki Ferrero Rocher izrađen je s posebnom pažnjom što ga čini proizvodom klase i elegancije, idealnim za predstavljanje ili iznenađenje vaših gostiju.


Opis proizvoda

ProizvođačFerrero Poljska Sp.z.o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Varšava, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandFerrero
Neto količina50 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.506/603
Masti (g)42,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)14,1
Ugljikohidrati (g)44,4
od kojih šećeri (g)39,9
Bjelančevine (g)8,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.