Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka fileti crvene paprike 660 g

Podravka Fileti Crvene Paprike 660 G

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,63 €/kg
Primjena domaće recepture u pripremi najkvalitetnije crvene paprike rezultira fantastičnim prilogom kojeg ćete prepoznati i zatvorenih očiju po delikatnom, blago kiselom okusu i nježnoj teksturi. Izvrstan je dodatak povrtno-mesnim jelima, pečenom mesu te jelima s roštilja. Ocijeđena masa = 300 g

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 7 dana.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)120/29
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)5
od kojih šećeri (g)4,4
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)1,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.