Tommy - Dućan na dlanu!

Finish deterdžent za strojno pranje posuđa All in one max 650 ml
%

Finish Deterdžent Za Strojno Pranje Posuđa All In One Max 650 Ml

8,39 €/kom

Cijena za j.m.: 12,91 €/l

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 11,99 €/kom

Finish Gel All in 1 savršen je za kratko pranje, jer se brzo otapa i ostavlja posuđe potpuno čistim i sjajnim.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
BrandFinish
Neto količina650 mL
Sastojci/sastav<5% polikarboksilati, <5% neionske površinski aktivne tvari, <5% fosfonati; Sadrži enzime: (suptilizin, amilaza) i mirise.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.