Tommy - Dućan na dlanu!

Finish Powerball Quantum Max tablete za strojno pranje posuđa 45 kom

Finish Powerball Quantum Max Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 45 Kom

21,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,49 €/kom
Finish Quantum tablete sa snažnim gelom već pri prvom korištenju uklanjaju jake mrlje. Osiguravaju vrhunsku čistoću i sjaj. Štite vaše posuđe. Brzo se otapaju.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Radi očuvanja kakvoće nakon uporabe uvijek dobro zatvorite pakiranje i čuvajte ga dalje od izvora topline i vlage.
Upute za upotrebu/pripremuKoristiti samo suhim rukama. Bez odmotavanja. Za vrijeme pranja potpuno se otapa u vodi. Ne stavljati u košaru pribor za jelo. Pri svakom pranju stavite jednu tabletu u SUHU dozirnu posudu. Za najbolje rezultate, koristite programe pranja na 50/55 C ili automatske programe. Za kratke programe (30 min) položite tabletu na dno perilice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.