Finish Quantum Ultimate Tablete za strojno pranje posuđa 60 kom

Finish Quantum Ultimate Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 60 Kom

21,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,37 €/kom

Finish Quantum Ultimate tablete za strojno pranje posuđa dolaze s poboljšanom učinkovitosti djelovanja, uz istovremeno smanjenje utjecaja na okoliš. Tri komore pokrivaju tri razine pranje. Powerball kuglica pruža savršen sjaj, gel brzo djeluje i uklanja najtvrdokornije mrlje, a prašak nudi učinkovito čišćenje. Također sadrži biorazgradivu foliju koja je 100 % topljiva u vodi. Nova formula sadrži manje kemikalija i prilagođena je potrebama potrošača. Kapsule Finish Quantum postižu nenadmašive rezultate u eko ciklusu koji pomažu uštedi vode te sadrži 19 % grama manje kemikalija po ciklusu pranja. Pakiranje se može reciklirati i višestruko upotrijebiti. Ručno pranje i prethodno ispiranje posuđa nije potrebno. Štedimo vodu!


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Tatabanya Ktf 2800 Tatabanya, Fatelepi út 15, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
Upute za upotrebu/pripremuKoristiti samo suhim rukama. Ne bušiti, trgati ili rezati. Nakon uporabe uvijek dobro zatvorite pakiranje. Bez odmotavanja. Zavrijeme pranja potpuno se otapa u vodi. Pri svakom pranju stavite jednu tabletu u SUHU dozirnu posudu. Ne držati u istoj ladici spriborom za jelo. Za najbolje rezultate, koristite programe pranja na 50/55 °C ili automatske programe.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.