Tommy - Dućan na dlanu!

Štark Smoki 225 g

Štark Smoki 225 G

1,89 €/kom

Cijena za j.m.: 8,40 €/kg

Osim što je fantastičan flips, napravljen od prirodnih sastojaka, Smoki je čista emocija. Smoki ima istovremenu, neodoljivu hrskavost i topivost, kao i prepoznatljiv okus kikirikija. Taj fantastičan, nezaboravan okus nedavno mu je donio nagradu sa tri zvijezdice Superior Taste Award, jednu od najprestižnijih kada je reč o prehrambenim proizvodima.


Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Štark d.o.o., Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandŠtark

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.176/521
Masti (g)29
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)50
od kojih šećeri (g)1,8
Bjelančevine (g)13
Sol (g)2,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.