Podravka Lino Flips 25 g

Podravka Lino Flips 25 G

1,95 €/kom

Cijena za j.m.: 78,00 €/kg

Lino flips je hrskav snack prirodnog okusa, bez soli i dodanih šećera, oblikovan za držanje u dječjim ručicama. Topivost, praktično pakiranje i oblik primjeren za držanje i jedenje “po putu” prilikom čega se ne mrvi i ne ostavlja prljav trag. Lino flips je zdrava grickalica i čest gost dječjih rođendana svih uzrasta, a hrska se u ustima i topi.
Lino flips omogućava jednostavno držanje u ručicama i stoga potpomaže razvijanju motoričkih spretnosti.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.621/382
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)84
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)8
Sol (g)<0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.