Tommy - Dućan na dlanu!

Fontana za tortu 12 cm 4 kom

Fontana Za Tortu 12 Cm 4 Kom

4,38 €/kom

Cijena za j.m.: 1,10 €/kom
Tortna fontana 12 cm (sa držačem), 4 kom. Razred 1. Zabranjena prodaja osobama mlađim od 14 godina. Proizvod nije igračka. Koristiti samo u prisustvu odrasle osobe.

Opis proizvoda

ProizvođačHunan Shine Wing trading., LTD, Changsha, Hunan, Kina
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuDozvoljena upotreba u zatvorenim prostorijama. Stojeći sa strane upalite pokrovni papir te se udaljite manjamnje 1 metar. Fontanu držite uspmjereno od tijela, drugih ljudi i zapaljivih materijala. U slučaju zatajenja ne uzimati u ruke. Nakon 15 min obilno zaliti vodom.
BrandTortatuzijatek

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.