Tommy - Dućan na dlanu!

Franck Nota Espresso kava, 112 g
%

Franck Nota Espresso Kava, 112 G

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 41,88 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 5,99 €/kom

Espresso je istovremeno jednostavna kava ogoljena od bilo kakvih dodataka, ali i napitak kompleksnih aroma.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka. Podrijetlo sirove kave: izvan EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u aparat i odaberite odgovarajuću postavku za volumen napitka (ilustriranu na kapsuli). Preporuka za Espresso: 30 ml.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.