Gabriel domaći dugi keksi 500 g

Gabriel Domaći Dugi Keksi 500 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 4,78 €/kg
Gabrieli Domaći keksi u obiteljskom pakiranju. Aroma naranče i vanilije stvaraju igru okusa, a prhko tijesto upotpunjuje ove domaće čajne kekse.

Opis proizvoda

ProizvođačGabrieli d.o.o., R. Frangeša 34, 23000 Zadar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEsperanza

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.013/480
Masti (g)18
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,6
Ugljikohidrati (g)64
Bjelančevine (g)6
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.