Ledo Gamberi 250 g
%

Ledo Gamberi 250 G

4,29 €/kom

Cijena za j.m.: 17,16 €/kg

Akcija traje do 24.07.2024.

NC 30 dana: 5,49 €/kom

Ledo Gamberi dolaze iz divljeg ulova i bogati su bjelančevinama. Vrlo su jednostavni za pripremu jer ih nije potrebno odmrzavati te su gotovi u samo nekoliko minuta i dostupni tijekom cijele godine. Namijenjeni su ljubiteljima rakova te onima koji uživaju u laganim ukusnim obrocima s okusom Mediterana.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od - 18 ⁰C i niže.
BrandLedo
Neto količina250 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)357/86
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,6
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)18
Sol (g)4,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.