Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Botanic Therapy regenerator za kosu, Ricin Oil & Almond 200 ml

Garnier Botanic Therapy Regenerator Za Kosu, Ricin Oil & Almond 200 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 17,95 €/l
Garnier vam predstavlja Botanic Therapy Ricin regenerator, vjernog saveznika u borbi protiv slabe i lomive kose. Formula ovog proizvoda obogaćena je ricinusovim i bademovim uljem koji ojačavaju kosu sklonu lomljenju. Regenerator uspješno ojačava vlasi kose od korijena do vrha i pomaže u vraćanju njezine prirodne ljepote. Kosi se vraća zdrav sjaj nakon samo jedne uporabe. Regenerator za slabu kosu sklonu lomljenju, obogaćen ricinovim i bademovim uljem i ojačava vlas od korijena do vrha.

Opis proizvoda

ProizvođačKosmepol sp. Z.o.o., Ul. Warszawska 21, 05-805 Kanie, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaDržati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuIsperite

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.