Garnier Botanic Therapy šampon za kosu s ricinusovim i bademovim uljem 400 ml

Garnier Botanic Therapy Šampon Za Kosu S Ricinusovim I Bademovim Uljem 400 Ml

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,23 €/l
Šampon razvijen je posebno za potrebe slabe kose sklone lomljenju. Njegova formula obogaćena ricinusovim i bademovim uljem pravi je odabir za slabu kosu, sklonu lomljenju. Izuzetna formula lagano čisti kožu glave, jača slabu kosu i pomaže u vraćanju njezine prirodne ljepote. Uz redovnu uporabu, rizik od daljeg lomljenja je minimiziran.

Opis proizvoda

ProizvođačKosmepol sp. Z.o.o., Ul. Warszawska 21, 05-805 Kanie, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaDržati izvan dohvata djece.
BrandGarnier

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.