Garnier Frucitis šampon za oštećenu kosu Papaya 350 ml

Garnier Frucitis Šampon Za Oštećenu Kosu Papaya 350 Ml

5,45 €/kom

Cijena za j.m.: 15,57 €/l
Pruži svojoj kosi njegu kakvu zaslužuje uz bujni tropski miris koji će probuditi tvoja osjetila. cjelovitu rutinu čine vegan formule s 98% sastojaka prirodnog porijekla za intenzivno obojenu kosu koja izgleda zdravo. Papaya Hair Food regenerator odmah prodire u kosu, obnavlja je, olakšava raščešljavanje i brzo se ispira. Pakiranje je napravljeno od 50% reciklirane plastike i boca se može reciklirati.

Opis proizvoda

ProizvođačL'Oreal Saipo Industriale SpaStrada Cebrosa 52/56, 10036 Settimo Torinese, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaDržati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na mokru kosu i isprati.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.