Garnier Mineral Protection 6 Deo roll-on Floral Fresh 50 mL

Garnier Mineral Protection 6 Deo Roll-on Floral Fresh 50 ML

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 91,80 €/l

Roll-on antiperspirant za 48h zaštite od neugdnih mirisa s mineralitom i pročišćavajućom moringom koji nudi kompletnu 6 u 1 zaštitu.


Opis proizvoda

ProizvođačGarnier 14 rue Royale, 75008 Paris, Francuska, TSA 75000 93584 ST QUEN CEDEX FR
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska, EU
BrandGarnier
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.