Tommy - Dućan na dlanu!

Gavrilović domaća kobasica 300 g

Gavrilović Domaća Kobasica 300 G

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 12,83 €/kg
Ova polutrajna kobasica predodređena je za sve gurmane i prilike. Odlikuje ju kvalitetno svinjsko meso i birani začini koji, punjeni u prirodni ovitak, vode prema pravom delikatesnom obroku. Fini miris kobasice i rustikalni izgled potječu od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema.

Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 ° C.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.214/293
Masti (g)25
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)15
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.