Tommy - Dućan na dlanu!

Gavrilović mesni narezak 400 g

Gavrilović Mesni Narezak 400 G

3,95 €/kom

Cijena za j.m.: 9,88 €/kg

Mesni narezak sadrži više od 60% svinjskog mesa, ugodnog je mirisa i okusa. Iako se puni u ovitak, posebnom tehnologijom rada, rok trajanja mesnog nareska produžuje se na godinu dana.
Ovaj Gavrilovićev proizvod je spoj vrhunske kvalitete, svježeg izgleda i visokohranjive nutricionističke vrijednosti. Glavne karakteristike mesnog nareska su punoća i prepoznatljivost okusa Gavrilovićevih mesnih narezaka.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandGavrilović
Neto količina400 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)952/229
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,8
Ugljikohidrati (g)9
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)10
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.