Tommy - Dućan na dlanu!

Donat Mg prirodna mineralna voda 0,5 L

Donat Mg Prirodna Mineralna Voda 0,5 L

1,30 €/kom

Cijena za j.m.: 2,60 €/l
Prirodna mineralna voda s više od 400 godina tradicije koja klinički dokazano potiče probavu.

Opis proizvoda

ProizvođačU Rogaškoj Slatini proizvodi i puni: Atlantic Droga Kolinska d.o.o., 1000 Ljubljana, Kolinska ulica 1, Slovenija, EU.
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvajte dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Izvor Donat.
Upute za upotrebu/pripremu0,5 l Donata dnevno dovoljno je za održavanje pravilnog rada probave. 0,2 l do 0,3 l ujutro natašte, 0,1 l prije ručka, 0,1 l do 0,2 l Donata prije večere osigurava normalan probavni proces, što omogućuje pravilnu apsorpciju hranjivih tvari i pomaže u normalizaciji acidobazne ravnoteže. Uživajte ga polako i držite ga na sobnoj temperaturi. Pobrinite se za svoju probavu. Brinite o sebi.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.