Tommy - Dućan na dlanu!

Vindi Iso Sport limun i grejp 1,5 L

Vindi Iso Sport Limun I Grejp 1,5 L

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 1,46 €/l

Izotonično piće za sportaše Vindi Iso - sport već je više od dva desetljeća prvi izbor profesionalnih sportaša, rekreativaca i osoba koje se bave pojačanom tjelesnom aktivnošću jer otklanja umor i trenutačno vraća izgubljenu tekućinu na potpuno prirodan način.
Kod izotoničnih napitaka osmotski tlak jednak je krvnom tlaku, što se postiže dodavanjem odabranih vitamina i minerala.
Iso sport je zato idealno osvježenje pri sportskim i drugim fizičkim naporima.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandVindija, Vindi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)84/20
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,01
Ugljikohidrati (g)4,7
od kojih šećeri (g)4,3
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.