Calgon Gel protiv kamenca 750 ml

Calgon Gel Protiv Kamenca 750 Ml

9,99 €/kom

Cijena za j.m.: 13,32 €/l
Proizvod možete koristiti s deterdžentom jer dolazi u obliku gela, zbog čega se lako otapa.
Sprječava nakupljanje kamenca i nečistoće.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuKoristite pri SVAKOM PRANJU. Calgon dodajte uz uobičajeni detrdžent u glavni pretinac za detrdžent. Količinu detrdženta dozirajte prema preporukama za meku vodu. Može se koristiti pri pranju svih vrsta tkanina.
BrandCalgon
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.