Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Gel za umivanje 150 ml

Garnier Gel Za Umivanje 150 Ml

6,89 €/kom

Cijena za j.m.: 45,93 €/l
Namijenjeno masnoj koži sklonoj nepravilnostima.

Opis proizvoda

ProizvođačSoproreal ,Z.I.Les Mardelles 137, avenue Jacques Duclos, B.P. 115 93622 Aulnay-Sous-Bois Cedex, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Upute za upotrebu/pripremuGel za čišćenje: svakodnevno utrljajte na vlažno lice, zatim temeljito isperite. Piling:svakodnevno utrljajte kružnim pokretima, posebno u predjelu čela, nosa i brade, zatim temeljito isperite. Maska: koristite 2 do 3 puta tjedno. Nanesite na lice, nakon 3 minute temeljito isperite.
BrandGarnier

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.