Gillete gel za brijanje moisturizing 200 ml

Gillete Gel Za Brijanje Moisturizing 200 Ml

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 26,55 €/l
Predstavljamo inovaciju u glatkom brijanju: Gillette s formulom 2-u-1 ujedinjuje blagodati gela za brijanje i preparata za njegu kože.
Da sve bude još i bolje, naš redizajnirani spremnik ima precizni dozator, nehrđajuće dno i uvid u preostalu količinu gela - pa više nema nereda, hrđe ili nagađanja.
Gel za brijanje Gillette Fusion ProGlide Sensitive donosi vam glatko brijanje od početka do kraja uz pomoć specijalizirane kreme za brijanje, koja hidratacijom omekšava dlačice, štiti vašu kožu i poboljšava klizanje brijača, kako biste uživali u izvanrednom brijanju.
Gillette s formulom 2-u-1 ujedinjuje blagodati gela za brijanje i preparata za njegu kožu.
Poklopac se zatvara kako bi se spriječilo izlijevanje viška gela iz spremnika. Rezultat je manje nereda, manje gubitka neiskorištenog proizvoda, čišća kupaonica.
Gilletteova predanost pametnijem, čišćem brijanju donosi vam spremnik koji neće hrđati niti ostavljati prsten iza sebe.
Inovativan dizajn spremnika uključuje prozirni mjerač gela tako da možete točno odrediti koliko vam je gela ostalo.
Preuzmite kontrolu nad svojim jutrom i ne dopustite da vas iznenadi prazna bočica.
Tri učinkovita lubrikanta olakšavaju klizanje brijača donoseći glatko i ugodno brijanje te pomažu zaštititi vašu kožu od posjekotina, crvenila i zategnutosti.

Opis proizvoda

ProizvođačGillette UK Ltd, 452 Basingstoke Road, Reading, Berkshire RG2 0QE, Ujedinjeno Kraljevstvo
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dosega djece.
BrandGillete

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.