Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette Mach3 brijač i zamjenska patrona 1 kom

Gillette Mach3 Brijač I Zamjenska Patrona 1 Kom

12,61 €/kom

Cijena za j.m.: 2,10 €/kom

Za lakše ispiranje oštrica, poboljšana lubrikantna trakica,
3 oštrice snažnije od čelika za precizno brijanje, oštrije oštrice za bolje klizanje brijača.
Brijač Gillette Mach3 lijepo klizi po koži i pruža precizno brijanje. Njegove oštrice dulje ostaju oštre (u odnosu na Sensor3) i snažnije su od čelika. Za bolje klizanje zaslužna je i poboljšana lubrikantna trakica te deset zaštitnih mikrokrilaca koja zatežu kožu. Ergonomski uravnotežena drška brijača odlično sjedi u ruci. Sve to olakšava brijanje i smanjuje iritacije kože. S ovom drškom možete koristiti sve zamjenske britvice Mach3.


Opis proizvoda

ProizvođačGillete Poland International Sp.z.o.o., ul. Nowy Jozefow 70, 94-406 Lodz, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandGillette
Neto količina6 kom

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.