Gillette pjena za brijanje Sensitive Skin 200 ml

Gillette Pjena Za Brijanje Sensitive Skin 200 Ml

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 18,45 €/l

Klasika je klasika. A kad je u pitanju brijanje, to je pjena za brijanje Gillette Sensitive. Njezina bogata, kremasta pjena pomaže da brijanje bude glatko i ugodno, čak i ako imate osjetljivu kožu. Ima blag miris, također prikladan za osjetljivu kožu.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o.Bani ulica 110, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandGillette
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.