Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette Platinum britvice, 5 kom

Gillette Platinum Britvice, 5 Kom

2,26 €/kom

Cijena za j.m.: 2,26 €/kom
Gillette Platinum je u kolektivnoj imaginaciji urezala prostor kao lijepe i nemoguće britvice ali prije svega, uživaju u njihovoj reputaciji: britvice ako je moguće čak i oštrije od nevjerojatnog perja.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o.Bani ulica 110, 10000 Zagreb, Hrvatska
BrandGillette
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.