Tommy - Dućan na dlanu!

Gillette Series gel za brijanje Sensitive 240 ml

Gillette Series Gel Za Brijanje Sensitive 240 Ml

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 22,13 €/l
Kada imate osjetljivu kožu, izuzetno je važno koje preparate za brijanje koristite. Trebate odabrati one koji i olakšavaju klizanje brijača i umiruju kožu. Takav je gel za brijanje Gillette Series Sensitive, obogaćen aloa verom. Njegova formula blagog je mirisa i ima trostruko djelovanje: pomaže zaštititi kožu od iritacija, pruža joj potrebnu hidrataciju i umiruje ju nakon prelaska oštrica. Za svjež i ugodan početak dana. Gel za brijanje Gillette Series.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o.Bani ulica 110, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandGillette
Neto količina240 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.