Gillette Simply Venus 2 jednokratni brijač 4 + 2 kom

Gillette Simply Venus 2 Jednokratni Brijač 4 + 2 Kom

5,57 €/kom

Cijena za j.m.: 0,93 €/kom
Brijanje jednokratnim britvicama Gillette Simply Venus 2. U paketu dobivate 6 britivica, a svaka ima 2 oštrice. Da bi što lakše klizale po koži pobrinut će se trakica MoistureRich, dok drška u obliku suze osigurava da vam britvica što bolje sjedi u ruci za što bolju kontrolu.

Opis proizvoda

ProizvođačGillete Poland International Sp.z.o.o., ul. Nowy Jozefow 70, 94-406 Lodz, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandGillete
Neto količina6 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.