Gillette zamjenske britvice Fusion 4

Gillette Zamjenske Britvice Fusion 4

21,19 €/kom

Cijena za j.m.: 5,30 €/kom
Zamjenske britvice Gillette Fusion5 imaju izuzetno tanke rubove oštrica i premaz koji smanjuje trenje pa manje pritišću kožu i lijepo klize pružajući nevjerojatno ugodno brijanje koje ćete jedva osjetiti. Precizni trimer sa stražnje strane pomaže u savladavanju kompliciranijih mjesta poput područja ispod nosa i zalizaka, a lubrikantna trakica izblijedi kada je vrijeme za zamjenu britvice. S britvicama u ovom pakiranju dobivate do 4 mjeseca brijanja, a kompatibilne su sa svim drškama brijača Fusion5 i Fusion5 Power.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o.Bani ulica 110, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandGillette
Neto količina4 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.